Sobre nosaltres

Pla d’energia participatiu d’un barri de Barcelona

L’energia, com sabem, és vital per a la nostra vida quotidiana. Necessitem energia per moure’ns, per il·luminar-nos, per cuinar, per escalfar-nos…  Però, què en sabem de l’energia? D’on prové? Quanta en gastem? Com afecta al planeta el nostre consum? Podem estalviar-ne?

Algunes entitats estem treballant per trobar solucions a aquestes preguntes. Tenim una proposta d’actuacions per posar en pràctica als barris de Sant Martí de Provençals i La Verneda i la Pau i volem presentar-vos-la perquè us uniu a nosaltres i fer un projecte millor, més gran i per a tot el nostre veïnat.

El Pla d’energia participatiu dels barris de Sant Martí, la Verneda i la Pau que us proposem pretén aconseguir uns barris més verds gràcies a la conscienciació del seu veïnat, fent-lo participar des de la planificació del projecte fins a la realització d’activitats.

És per això que necessitem la implicació de tota la comunitat per decidir com ha de ser aquest procés, fer una diagnosi dels barris i organitzar diverses activitats per a tota la ciutadania per aconseguir aquest canvi d’hàbits en el consum energètic.

Aquest projecte podria esdevenir un referent a nivell de ciutat, i fins i tot estatal o europeu, ja que les iniciatives sostenibilistes actuals es basen en barris de nova construcció, una realitat molt diferent a la nostra.

Així doncs, us animem a formar part de la Taula de Barri per començar a desenvolupar aquest projecte!

Grup motor del projecte Pla d’energia participatiu dels barris de Sant Martí, Verneda i la Pau:

  • Eco-Union
  • Barcelona en Transició
  • IGOP- UAB
  • Agència de l’Energia de Barcelona
  • Amb el suport de la Secretaria Tècnica de l’Agenda 21 i el Districte de Sant Martí

PODEU CONTACTAR AMB EL GRUP MOTOR DEL “PEP” A L’ADREÇA ELECTRÒNICA: pladenergiaparticipatiu@gmail.com

Un pensament sobre “Sobre nosaltres

  1. HOLA
    En una revista”El rebrot” he visto que hacíais actividade tipo taller, concretamente el taller “que no t’enganyin amb les factures de gas i electricitat” , pero fue en noviembre, el 27. Yo soy de Nou Barris, y creo que me estan liando mucho , la broma sube más de 600 euros, todo vino por unas instalaciones renovadas que se hicieron en el edificio, donde vivo y he quedado salpicada, podríais asesorarme? GRacias.Teresa.
    el correo es de una amiga, yo no tengo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s