Sobre nosaltres

Pla d’energia participatiu d’un barri de Barcelona

L’energia, com sabem, és vital per a la nostra vida quotidiana. Necessitem energia per moure’ns, per il·luminar-nos, per cuinar, per escalfar-nos…  Però, què en sabem de l’energia? D’on prové? Quanta en gastem? Com afecta al planeta el nostre consum? Podem estalviar-ne?

Algunes entitats estem treballant per trobar solucions a aquestes preguntes. Tenim una proposta d’actuacions per posar en pràctica als barris de Sant Martí de Provençals i La Verneda i la Pau i volem presentar-vos-la perquè us uniu a nosaltres i fer un projecte millor, més gran i per a tot el nostre veïnat.

El Pla d’energia participatiu dels barris de Sant Martí, la Verneda i la Pau que us proposem pretén aconseguir uns barris més verds gràcies a la conscienciació del seu veïnat, fent-lo participar des de la planificació del projecte fins a la realització d’activitats.

És per això que necessitem la implicació de tota la comunitat per decidir com ha de ser aquest procés, fer una diagnosi dels barris i organitzar diverses activitats per a tota la ciutadania per aconseguir aquest canvi d’hàbits en el consum energètic.

Aquest projecte podria esdevenir un referent a nivell de ciutat, i fins i tot estatal o europeu, ja que les iniciatives sostenibilistes actuals es basen en barris de nova construcció, una realitat molt diferent a la nostra.

Així doncs, us animem a formar part de la Taula de Barri per començar a desenvolupar aquest projecte!

Grup motor del projecte Pla d’energia participatiu dels barris de Sant Martí, Verneda i la Pau:

  • Eco-Union
  • Barcelona en Transició
  • IGOP- UAB
  • Agència de l’Energia de Barcelona
  • Amb el suport de la Secretaria Tècnica de l’Agenda 21 i el Districte de Sant Martí

PODEU CONTACTAR AMB EL GRUP MOTOR DEL “PEP” A L’ADREÇA ELECTRÒNICA: pladenergiaparticipatiu@gmail.com

Anuncis

Un pensament sobre “Sobre nosaltres

  1. HOLA
    En una revista”El rebrot” he visto que hacíais actividade tipo taller, concretamente el taller “que no t’enganyin amb les factures de gas i electricitat” , pero fue en noviembre, el 27. Yo soy de Nou Barris, y creo que me estan liando mucho , la broma sube más de 600 euros, todo vino por unas instalaciones renovadas que se hicieron en el edificio, donde vivo y he quedado salpicada, podríais asesorarme? GRacias.Teresa.
    el correo es de una amiga, yo no tengo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s